Logo för Kaminen Väst AB, Hamburgsund

TJÄNSTER – VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

• ELDSTÄDER OCH INSTALLATION


Oavsett om du har tänkt dig en kamin, spis eller kakelugn besöker vi dig för ett första rådgivande möte. Vi går då igenom förutsättningarna för vilken typ av eldstad du vill ha samt var den ska placeras och därefter får du en en offert.


Före installationen kontrollerar vi  om din skorsten kräver renovering innan du kan elda. Vi installerar därefter din eldstad på ett fackmannamässigt sätt enligt de regler och anvisningar som finns.


Klicka på bilderna för en större version, stega mellan bilderna med pilknapparna.

Vi samarbetar bland annat med nedanstående leverantörer av eldstäder:


• SKORSTEN - NYBYGGD ELLER RENOVERAD

• TAKSÄKERHET
• RENOVERING AV VENTILATIONS- OCH IMKANALER


Är din skorsten i behov av en renovering innan du kan få lov att elda? Eller behöver du en helt ny skorsten? Vi hjälper dig med din skorsten på bästa sätt.


Taksäkerhet innebär att vi säkrar ett tak så att det går att beträda och arbeta på det med hjälp av olika taksäkerhetsanordningar. Läs mer om taksäkerhet här.


Kanske behöver du täta fastighetens ven­tila­tions­- och imkanaler för att få en bättre boendekvalitet och ett mer energismart hus? Otäta ventilationskanaler och imkanaler orsakar dålig luftkvalitet där lukter, föroreningar och radon sprids. Dessutom blir det dyrt när energi sipprar ut ur fastighetens ventilationssystem. Genom att låta oss täta kanalerna får du både en ökad livskvalitet och en mer energismart fastighet. Läs mer om tätning av ventilationskanaler här.


Klicka på bilderna för en större version, stega mellan bilderna med pilknapparna.

Vi är behörig skorstensentreprenör och certifierade för att renovera rök- och ventilationskanaler enligt SFSAB (Skorstensfolket Sverige AB).

• BYGGNATION – VI BYGGER NYTT OCH RENOVERAR


Vi både bygger nytt och renoverar, allt efter dina önskemål. Utöver de kompetenser vi själva har samarbetar vi med de yrkesgrupper och företag som behöver tas in i varje unikt projekt. Du kan, efter vad som passar dig bäst, anlita oss för hela eller delar av ditt projekt.


Klicka på bilderna för en större version, stega mellan bilderna med pilknapparna.


KONTAKTA OSS FÖR RÅDGIVNING OCH OFFERT AV DITT PROJEKT